top of page

COM DEPURAR EL COS DESPRÉS DE LES FESTES EN 2 FASESS'han acabat les festes, i ara toca depurar i netejar el cos, ho farem amb 2 simples fases, una sera netejar el nostre filtre que és el fetge i l'altra obrir víes d'eliminació per poder expulsar totes les toxines del nostre cos, a Santiveri Tortosa i Santiveri L'Ampolla tenim tot el que necessites:


1ª FASE: NETEJAR I DESINFLAMAR EL FETGE.

El fetge és el principal organ encarregat de depurar, és per això que per poder fer una neteja a fons el primer que hem d'assegurar-nos és que el fetge cumpleix bé amb les seves funcions:


- Secreció de sals biliars al intestí, aquesta funció farà que tinguem una correcta digestió dels greixos, la qual cosa ens millorarà les digestions i també garantitzarà una correcta eliminació dels mateixos. Les plantes colèretiques més efectives són la carxofera, lacúrcuma i el boldo.

- Neutralitzar la acció nociva dels tòxics, això ho podem aconseguir prenent plantes antioxidants

que ens cuidin les funcions hepàtiques, també hi trobarem la cúrcuma, el cardo mariano i pot ser molt útil la ortiga verda que és molt depurativa i alcalinitzant ajudant-nos també en la eliminació de toxines.

- Millorar les digestions, part super important per a una correcta detoxificació evitar les sobrecarregues que ens saturen el fetge i evitar flatulències, espasmes i mal estar.

Les plantes que ens poden ajudar en aquesta part són: el fonoll, l'anís verd, la menta, la mansanilla...2ª FASE: OBRIR VÍES D'ELIMINACIÓ.

Una vegada tenim el fetge en perfecte estat i funcionament, ens hem de preocupar de les víes d'eliminació d'aquestes substàncies tòxiques que volem fora del nostre organisme:


- A través de la bilis: Plantes com la carxofera, el boldo o la dent de llaó contribuirán a la eliminació de toxines a través de la vía biliar.

- A través de la sudoració: La ortiga, la bardana, la for de saúc s'utilitzen tradicionalment en la depuració i drenatge en problemes de la pell ja que estimulen la sudoració i eliminació de toxines per aquesta vía.


- A través de la orina: Cua de cavall, ortiga i bardana són les plantes per excel·lencia utilitzades per a la eliminació de toxines per aquesta vía.

- A través del trànsit intestinal: Per a una correcta depuració és imprescindible anar de ventre almenys 1 cop al dia, si no és així tenim plantes que ens poden ajudar: aloe vera, fulles de sen, cascara sagrada, carxofera...250 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page