top of page

NOVETAT: FLORASE COLON-HELP

T'agrada rodejar-te de bons amics? Al teu còlon també.

Florase Colon-Help: lactobacils, Boswelia i alga Chlorella per mimar la teva còlon. FLORASE COLON-HELP és un complement alimentari formulat amb les matèries primeres de major qualitat que poden afavorir el nostre benestar intestinal, especialment el còlon, la zona on es concentra la nostra microbiota intestinal. Per a això, FLORASE COLON-HELP conté: Lactobacils, uns bacteris probiòtics que formen part de la flora intestinal i que per tant són un reforç per mantenir el teu benestar. FLORASE COLON-HELP aporta Lactobacillus plantarum DSM 24937, L. acidophilus DSM 24939, L. rhamnosus DSM 25.568 i L. reuteris DSM 25175. Boswellina Super, un extracte estandarditzat de boswellia (Boswellia serrata Roxb.) Titulat al 50% en àcids boswélicos i un 30% en Akba. La boswellia és un arbre originari de l'Índia que ajuda a que la nostra activitat gastrointestinal funcioni amb normalitat. Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), una alga unicel·lular d'aigua dolça que ens ajuda a que el còlon funcioni amb normalitat mentre té cura de la nostra microbiota i afavoreix l'eliminació de toxines.

QUAN I COM: Quan apareixen molèsties intestinals i notem que no som regulars en les nostres visites al bany, apareixen gasos, punxades i sensacions desagradables a nivell intestinal. Beneficiar-nos de Florase Colon-Help és tan fàcil com prendre 2 càpsules amb una mica d'aigua al aixecar-se.INGREDIENTS: Alga Chlorella en pols de paret cel·lular trencada (Chlorella pyrenoidosa Chick.), Gelatina vegetal, Boswellin® Super: extracte patentat de Boswellia (Boswellia serrata Roxb. - gomoresina) titulat al 50% en àcids boswélicos i 30% en Akba, Lactobacillus acidophilus DSM 24936, Lactobacillus reuteri DSM 25175, Lactobacillus plantarum DSM 24937, Lactobacillus rhamnosus DSM 25.568, antiaglomerants (diòxid de silici i estearat de magnesi). Akba = àcid acetil-11-ceto-ß-boswélico.

QUANTITAT APORTADA PER DOSI DIÀRIA: Dues càpsules de FLORASE COLON-HELP aporten 75 mil·ligrams d'Boswellin® Super que suposen 37,5 mil·ligrams d'àcids boswélicos i 22,5 mil·ligrams Akba; 400 mil·ligrams de Chlorella en pols, 5.000 milions de Lactobacillus plantarum DSM 24937, 5.000 milions de Lactobacillus acidophilus DSM 24936, 2.500 milions de Lactobacillus rhamnosus DSM 25.568, i 2.500 milions de Lactobacillus reuteri DSM 25175

PRODUCTE SENSE:     sense gluten     Sense lactosa ni proteïnes de la llet     Apte per vegans Es recomana no excedir la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no s'han d'usar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada. Mantenir fora de l'abast dels nens. Conservar en un lloc fresc protegit de la llum. Conté 40 càpsules. 16 grams.

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page