top of page

NOVETAT: PA DEXTRINAT PROTEIC!

El pa de sempre! elaborat amb farina, aigua, llevadura, un rajolí d'li i un polsim de sal, però enriquit amb proteïna, la cual ens permet reduïr els hidrats de carboni.

També porta el procés de dextrinat!, Com sabreu és el doble fornejat al que es somet i gràcies a això es fragmenten els midons del cereal, obtenint així un pa més gustós i digerible que el pa convencional.


QUINES SÓN LES VENTATJES DEL PA PROTEIC DEXTRINAT?


1- Manté un millo equilibre entre hidrat de carboni i proteïna sense augmentar el seu contingut en greix. Hem de tenir en compte que la falta de glucosa acaba provocant una pèrdua proteica.


2- Millora els nivels de glucosa en sang i permet mantindre'ls més estables al tenir menor quantitat de hidrats de carboni.


3- Ajuda a saciar i controlar l'apetit entre hores, degut al seu alt contingut en proteïna.


4- Segueix aportant un gran percentatge de fibra, per tant ens serà una ajuda a l'hora de regular el trànsit intestinal.


5- Gràcies a aquesta fibra també ens ajuda a regular l'absorció de hidrats de carboni i greixos, amb un efecte beneficiós sobre els nivells de glucosa, colesterol i triglicèrids en sang.


6- Baix en greix i amb àcids grassos cardiosaludables (greixos poliinsaturats).


7- Podem considerar que és un pa apte per a persones amb diabetes, dietes de control de pes, per mantenir la línia i ideal per esportistes per la seva fàcil digestió.


Els podreu trobar a la venta ja a la herbo dietètica de Tortosa i L'Ampolla.

30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page