top of page

SEGUIM AQUÍ, GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇAEn els nostres 135 anys d'història, a Santiveri hem viscut èpoques complicades. Guerres mundials i civils, catàstrofes, crisis econòmiques ... i les hem superat amb l'ajuda de persones com tu.


Ara, en les actuals circumstàncies en què entre tots hem de vèncer el Covid-19, volem que sàpigues que seguim aquí.

Les nostres botigues romanen obertes perquè puguis seguir adquirint els millors aliments, els complements alimentaris que tant t'ajuden i les plantes que més poden reconfortar-te en aquests moments. El nostre personal segueix treballant perquè tinguis el millor de Santiveri.

Els que poden exercir les seves funcions des de casa segueixen realitzant-les al peu del canó, però com imaginaràs molts dels nostres companys estan treballant en les nostres fàbriques perquè tu i la teva família, pugueu seguir disposant dels productes Santiveri.


Seguim treballant per adaptar-nos a qualsevol conjuntura i circumstància, i tots els nostres treballadors han rebut indicacions sobre les mesures, per salvaguardar la seva salut i evitar la propagació de l'Covid-19. I per descomptat, estem en constant contacte amb les autoritats sanitàries responsables i hem establert protocols de salut, laborals i operatius per donar-te el servei més segur.

Ens agradaria que sabessis que la nostra principal prioritat és el teu benestar i salut, així com el dels nostres clients i treballadors.

Moltes gràcies per ser-hi.

Santiveri

22 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page