top of page

TORNEM A L'ESCOLA " El dormir"Són molts mesos de vacances i molts mesos on les rutines de la son han estat diferent, el dia és més llarg, sopem més tard i per tant solem anar a dormir més tard, també degut a que el dia següent no sonarà el despertador.

Però tot això amb l'inici de l'escola ha de canviar i hem d'assegurar que el nostre fill dormi un mínim de 10 hores ininterrompudes durant la nit, per tant, l'hora idonea per anar a dormir seran les 22:00.

Intentarem que el nen a les 21:00 ja hagi sopat, molt important introduir aquesta rutina i ser constant cada dia, per a que la adaptació sigui més efectiva i ràpida.


Evitem que el nostre fill faci qualsevol activitat excitant abans d'anar al llit (videojocs, ballar, etc), podem animar-lo a llegir o si és més petit llegir-li un conte o per exemple pintar.

Durant les primeres setmanes ens serà més complicat, ja que ells també pateixen del conegut síndrome post-vacacional i com hem comentat ens hem d'anar adaptant poc a poc a la nova rutina.

OSITO SANITO DORMILÓN


Aquest complement ens pot ser de gran ajuda per aquestes primeres setmanes de tornada a la rutina, es pot prendre a partir de qualsevol edat i esta compost per extractes secs de: melissa,

tila, azahar, lavanda, espino blanco i maria lluisa i també ens porta vitamina B6 per a un normal funcionament del sistema nerviós.

En nens més grans, també podrem trobar la solució al triptòfan, flors de Bach, extractes de plantes relaxants, segons cadascú.4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page